Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Очакваме върховния GT-R Nismo

28 февруари 2013, 10:51 часа • 5808 прочитания

Nissan Motor Co., Ltd. обяви, че стартира нова ера за Nismo, обявявайки името на марката като ексклузивен бранд за серийни спортни автомобили и автомобили за моторния спорт. Това стана по време на официалното откриване на новата централа на Nismo в Йокохама, Япония.

Nismo вече лансира първия сериен модел с емблемата си – Nissan Juke Nismo (който ние вече тествахме). В Женева ще бъде представен 370Z Nismo, след който ще последва бързо внедряване на емблемата Nismo в цялата серийна моделна гама на Nissan. Компанията-майка обеща най-малко по един Nismo модел всяка година в течение на програмата Nissan Power88, обхващайки цялата моделна гама серийни автомобили на Nissan. Това ще включва и върховният в динамично и технологично отношение GT-R.

Новата централа позволява на екипа на Nismo да бъде събран на едно място, обединявайки под един покрив функционалните области от основните дейности на Nismo – технически и свързани с автомобилния спорт.

Новата глава в историята на Nismo ще повлияе бъдещите дейности на Nissan в автомобилния спорт. Nismo поема отговорността за ръководство на спортната програма на Nissan в световен мащаб, включваща участие в състезания на най-високо ниво във всички региони по света.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес