Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов стайлинг и трансмисия за Nissan 370Z Nismo

19 май 2014, 10:31 часа • 36984 прочитания

Само година, след като Nismo сложи ръка и върху 370Z, Nissan представи обновената му версия за моделната 2015-а. Това компанията направи по време на фестивала ZDayZ в Северна Каролина, САЩ.

Изглеждайки още по-агресивно от своя предшественик, фейслифтираният модел е с предница, вдъхновена от GT-R с LED дневни светлини, черни вложки във фаровете и червени акценти в предния сплитер. Автомобилът е оборудван с променени странични ризи, нов заден спойлер и 19-инчови ковани алуминиеви джанти.

 

Купето е оборудвано с Recaro кожено/алкантарени седалки, облицован с Алкантара волан и червен оборотомер. Клиентите могат да си поръчат и новия Tech вариант, който добавя Bose аудио система, автоматично затъмняващо се огледало за задно виждане, HomeLink универсално приемо-предавателно устройство и 7-инчов сензорен екран с GPS навигация.

 

Задвижването се осигурява от 3,7 V6 двигател с мощност 350 к.с. и 374 Нм. Той може да се „върже“ с 6-степенна механична или новата (опционална) 7-степенна автоматична трансмисия с Downshift Rev Matching, Adaptive Shift Control и ръчен режим за смяна на предалките.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес