Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Nissan на Автомобилен салон София 2013

10 юни 2013, 18:40 часа • 15555 прочитания

Щандът на Nissan в зала 1 на „Интер Експо Център“ (изложението ще се проведе между 15-23 юни) е разделен образно на две линии. На първа „фронтова“ линия на щанда ще бъде изложена доказалата се спортна гама от GT-R, 370Z и Juke Nismo. Те ще бъдат и на разположение за тестдрайв по време на изложението.

На втора линия, но не и по значение застават: Micra, най-разпознаваемият модел на Nissan, който тази година чества 30 години от създаването си.

Juke, първия малък кросовър на Nissan, със специален пакет аксесоари, които подчертават още повече индивидуалното му излъчване.

Qashqai 360, специална версия, отличаваща се най-вече с уникалната си система Around View Monitor, с помощта на която виждате наоколо при паркиране като от птичи поглед.

По повод на Автомобилен салон София 2013, Nissan създаде специално промоционално предложение за aтрактивен лизинг с 3,33% лихва за всички модели Nissan. Допълнително Nissan предлага също толкова атракивна отстъпка от цената на автомобили на склад, достигаща до 15 000 лева.

В следпродажбеното обслужване, в периода на изложението, тече и нашата пролетно-лятна сервизна кампания с отстъпки за части, специална цена за преглед и подарък от Nissan. Повече информация можете да видите тук: http://nissan.bg/aftersales.

В допълнение към специалната оферта Nissan предлага и възможност за тест драйв на спортната гама на марката. На всеки кръгъл час от 13 до 19 ч, всеки ден от изложението, ще се тегли томбола със заявилите участие. Тестдрайвът ще се проведе в присъствието на инструктори от Safety Driving Academy.

За целта всеки желаещ ще трябва да попълни регистрационна карта и да я постави в урна на щанда на Nissan. В рамките на последващия час от тегленето на томболата, тримата спечелили ще могат да осъществят тест драйва със спортната гама.

Повече информация можете да получите от представителите на щанда на Nissan в зала 1 или на www.nissan.bg.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес