Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неопитен шофьор обърка скоростите и падна на популярен плаж (ВИДЕО)

02 октомври 2023, 08:57 часа • 5469 прочитания

Необичаен инцидент се разигра на един от най-популярните плажове в Сидни (Австралия) – Балморал. Шофьор на Kia Seltos обърка педалите, блъсне се в бетонна стена и падна на пясъка, преобръщайки се на таван.

5 критични грешки при спиране

Случилото се беше заснето от охранителна камера. Превозното средство е било управлявано от начинаещ шофьор, за което свидетелства и червената табела „P” на колата. В Австралия тези стикери са задължителни за водачи, които са взели книжка преди по-малко от 12 месеца.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/W0g3R0ggMCI?si=2SGzuM4N5uXYmsgY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Докато излиза от паркинга, 33-годишна жена явно обърква положението на лоста за скоростите и вместо да тръгне назад, потегля напред. Шофьорката няма време да спре и катастрофира, като получава леки наранявания. Мъжът до нея не е пострадал, съобщават от полицията.

Още: Лекари посочиха защо гладният шофьор е опасен на пътя

Налага се обаче колата да бъде повдигната с кран и преместена, за да се елиминира възможността от разливане на гориво и други течности. За щастие на мястото на катастрофата не е имало плажуващи. Само минути по-рано там е било забелязано семейство, което си е тръгнало преди инцидента.

Скръбна вест! Камион уби олимпийски състезател

 

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес