Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Мото-Пфое“ започна строеж на нов комплекс в Бургас

17 май 2013, 21:34 часа • 20716 прочитания

Вчера в Бургас започна строителството на нов търговско-сервизен комплекс на „Мото-Пфое“. Първата символична копка направиха собственикът на компанията – г-н Филип Пфое, управителите Атанас Фурнаджиев и Димо Николов, а местната управа бе представена в лицето на заместник кмета Красимир Стойчев.

Бургаското дилърство на „Мото-Пфое“ е едно от първите в 22-годишната фирмена история и сред най-дълголетните автомобилни представителства на територията на града. Първата поява на „Мото-Пфое“ в Бургас е през юни 1992 г. От май 2014 година жителите на „Най-добрия град за живеене в България“ ще бъдат посрещани в супер модерен и луксозен център. Двуетажната сграда ще ляга върху застроена площ от 3103 кв. м, а общата разгърната площ е 4236 кв. м.

От следващата година собствениците на автомобили Ford, Volvo и Land Rover ще могат да се възползват от всички услуги в портфолиото на „Мото-Пфое“: продажба на леки и лекотоварни автомобили – нови и употребявани, доставка на резервни части, бързо и качествено сервизно обслужване на автомобили, застрахователни услуги и пакети, обратно изкупуване, рент а кар и дългосрочни наеми.

Макар настоящите икономически условия да не са от най-добрите за подобна сериозна инвестиция, г-н Пфое изказа увереността си на бизнесмен, че това капиталовложение е правилната и задължителна стъпка за развитие. Думите му подкрепи и заместник кмета на Бургас, който изтъкна, че две независими изследвания на две от най-големите банки в България показват, че основния паричен поток в нашата страна се извършва между Бургас и София.

Автосалонът ще е с обособена част за всяка от представляваните марки – Ford, Volvo и Land Rover. В автосервиза ще се предлага директна приемна и възможност за бърза диагностика на ходовата част и окачването на автомобилите; хале за извършване на механични ремонти, оборудвано с най-модерни съоръжения и апаратура за ремонт и диагностика на леки и лекотоварни автомобили Ford, Volvo и Land Rover; хале, оборудвано за извършване на каросерийни ремонти (бояджийно и тенекеджийно).

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес