Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Mitsubishi разкри интересна тройка

01 ноември 2013, 21:08 часа • 41311 прочитания

Автомобилното изложение в Токио наближава и специално за него японците от Mitsubishi са подготвили три доста интересни прототипа.

Първият е леко странният GC-PHEV (Grand Cruiser), който загатва за бъдещия пълноразмерен SUV на Mitsubishi. Разбира се, моделът е оборудван със система за задвижване на четирите колела, но освен това притежава plug-in хибридна система с 3-литров V6 двигател с компресор в комбинация с мощен мотор, осемстепенна автоматична трансмисия и батерия.

Вторият модел е XR-PHEV (Cross Runner), който показва какво можем да очакваме от бъдещия компактен кросоувър на марката. Концепткарът е задвижван от малък 1.1-литров турбо двигател с директен инжекцион, ефективен мотор и батерия.



Накрая идва и прототипът Concept AR (Active Runabout), който е компактен MPV от ново поколение. Той комбинира маневреността на SUV с просторния интериор на мултифункционален семеен модел. Моделът използва същата хибридна система като XR-PHEV и специфично оформление на вътрешното пространство, което гарантира страхотни нива на комфорт.



И трите прототипа се възползват от активните технологии за безопасност е-Assist на Mitsubishi, както и от инфо-развлекателни системи от следващо поколение.

Александър Славов
Александър Славов Отговорен редактор
Новините днес