Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Mercedes-Benz направи суперлуксозен GLS

06 октомври 2017, 14:10 часа • 9686 прочитания

Германският производител Mercedes-Benz пусна на пазара най-луксозната версия на всъдеходния си флагман GLS. Тя се казва Grand Edition и е получила предимно изменения в интериора и екстериора. От компанията са категорични, че всички варианти могат да бъдат комбинирани по желание на клиента.

На външен вид новата версия на всъдехода може да бъде отличена от стандартния модел по уникалните 20-цолови лети джанти с черни и сребристи елементи. На каросерията са поставени и съответните емблеми и мога, които показват, че това е специална серия на GLS. Тя ще се предлага за модификациите GLS 350d, GLS 400 и GLS 500.

В салона на Mercedes-Benz GLS Grand Edition може да бъде открита изключително скъпата кожа Nappa, с която са обшити предните седалки и приборния панел. Всъдеходът е получил и специални стелки, както и елементи от натурално дърво.

Най-луксозното изпълнение на GLS вече може да бъде поръчан на дилърите на марката в Германия, като пакетът допълнения за екстериора струва 2300 евро. Ако купувачът желае и допълнителното интериорно оборудване, ще трябва да плати не по-малко от 5950 евро. Цената на самия автомобил e 75 500 евро.

 

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес