Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Land Rover показа новото Discovery

07 септември 2016, 15:30 часа • 2316 прочитания

Компанията Land Rover публикува снимки на новото поколение на всъдехода си Discovery. Моделът със 7 места ще бъде официално представен по време на автосалона в Париж, който се открива в края на септември.

Засега британският производител е крайно пестелив на информация за автомобила, като бе обявено единствено, че той ще бъде максимално универсален, практичен и технологичен. Както и че ще съчетава в себе си всички характеристики на моделите на марката – най-вече характер с непреодолима страст към пътешествията.

„Напълно новият Discovery създава нови стандарти при големите всъдеходи – коментира главният дизайнер на марката Джери МакГовърн. – Дизайнерите и инженерите на Land Rover радикално са променили досегашната формула на модела, за да създадат автомобил, който се се отличава с перфектна изработка и превъзходни характеристики. Това със сигурност е един от най-добрите всъдеходи в света.”

Очаква се гамата двигатели на модела да се състои от бензинови и дизелови агрегати с обем 3,0 литра. Ще има и хибридна версия, в която ще бъде използван 2,0-литров бензинов двигател и електромотор. На по-късен етап ще се появи супермощна модификация SVX.

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес