Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Land Rover отбеляза успеха на Evoque

08 май 2017, 15:00 часа • 9100 прочитания

Британският производител Land Rover предложи специална версия Landmark Edition на модела си Evoque, с която отбележи 6-годишнина и произведените 600 000 бройки от кросоувъра. За този период той се превърна в най-успешният модел на марката, след като спечели и над 200 награди, в това число „Най-добър SUV” в Германия, Франция, Испания и Бразилия.

За шестия рожден ден на модела от Land Rover ще зарадват клиентите си с автомобил, за който е създаден специален цвят – Moraine Blue. От компанията са категорични, че за направата на тази окраска са се вдъхновили от тюркоазените езера в Скалистите планини в Канада.

Освен специален син цвят Evoque Landmark Edition е получил елементи от сив и бял емайл. Панорамният рокрив е в сиво, а тъмнографитено е използвано за 19-цоловите джанти, решетката на радиатората, въздухозаборниците, както и за надписите на капака и на багажника.

Сребристото се вижда и в салона на кросоувъра – то е използвано за кантовете на централната консола и на приборния панел. Специалната версия на Evoque се предлага и с мултимедийна система с 10-инчов дисплей и точка за достъп Wi-Fi.

Цените на Range Rover Evoque Landmark Edition, който ще се предлага както с дизелов, така и с бензинов мотор, стартират от 39 000 британски паунда. А дилърите на марката започват да приемат поръчки за автомобила от 10 май.

 

 

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес