Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии катастрофират най-често?

17 ноември 2022, 16:22 часа • 3978 прочитания

Експерти в областта на застраховането са изследвали връзката на зодиакалния знак с риска от попадане в пътно-транспортно произшествие. Изследователите подчертават, че тяхното изследване не е от строго научно естество, но статистиката е категорична.

При мъжете най-често в катастрофи на пътя попадат педантичните Деви, амбициозните Лъвове и надеждните Раци. На обратния полюс са романтичните Риби, свободолюбивият Водолей, вглъбеният Скорпион и сприхавият Овен – при тях броят на пътно-транспортните произшествия е най-малък.

По-различна е картината при жените-шофьори. Жените Рак са по-склонни да попадат в злополуки по време на пътуване, като те водят в тази негативна класация пред жените от зодиите Водолей и Скорпион. Всички останали знаци попадат в неприятни ситуация на пътя с приблизително еднаква честота.

Отбелязва се още, че повечето инциденти се случват във фазата на растящата луна. На пълнолуние и новолуние има малко по-малко инциденти. Експерти от автомобилното застраховане призоваха шофьорите да не се отнасят сериозно към проучванията си и да бъдат внимателни на пътя във всяка фаза на луната и независимо от хороскопа.

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес