Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голямата награда от автосалон „София 2017” отива в Силистра

23 октомври 2017, 11:20 часа • 8307 прочитания

Жител на Силистра спечели голямата награда на завършилия през уикенда автосалон „София 2017”. Специална томбола определи победителя и това е Десислав Павлов, който получава чист нов лек автомобил. Той можеше да избира между 12 от експонатите на изложението и се спря на Volkswagen Golf (на снимката).

Името на щастливеца бе определено от 3-годишно момиченце от публиката, което изтегли един от близо 50-те хиляди талона, пуснати от посетителите. Освен Десислав награди получиха и още 7 души, които са намерили време да посетят автосалона. Те също са осигурени от компании, представили своята продукция в столицата.

Като цяло изложението записа рекорди като участие, както и сериозен интерес от страна на публиката, която имаше възможност да види някои от последните модели в автомобилната индустрия. Посетителите тестваха и част от автомобилите на автосалона, предоставени от изложителите.

В Интер Експо Център бяха показани над 300 експоната на 65 фирми-изложители, като сред тях бяха 44 световни марки – 36 автомобилни и 8 мотоциклетни. Особен интерес беше записан към представянето на 28-те хибриди или изцяло електрически модела, които също бяха показани на автосалон „София 2017”.

 

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес