Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ford показа неизвестен до момента всъдеход

14 ноември 2018, 11:49 часа • 2350 прочитания

Снимки на нов всъдеходен модел на Ford, направени по време на конференция на дилърите, бяха публикувани в интернет. На тях се вижда автомобил, като най-вероятно става дума за възроденият Bronco. Не е изключено обаче, това да е друг кросоувър, изграден на платформата на модела Focus Active. Този автомобил е наричан Baby Bronco от медиите в САЩ.

Ако се съди по изображенията, засега безименният модел е в ретро-стил, което засилва слуховете, че става дума именно за възродения Bronco. Автомобилът напомня за класическите всъдеходи на Ford по стилизираната си светодиодна оптика, леко снижената задната част, както и по двуцветната украса на каросерията с бял покрив.

По-рано Ford загатна нещо подобно (на снимката). Тогава компанията обяви, че това е бъдещият Bronco, който е сочен за основен конкурент на Jeep Wrangler. Освен него, на дилърите са били показани нов Explorer, обновения Escape, електромобил, както и топ-версията на Mustang – Shelby GT 500.

За възродения Bronco е известно, че ще бъде построен на платформата на пикапа Ranger. Дизайнът донякъде ще напомня този на концептуалния модел Troller R-X, представен още през 2012 г. Очаква се всъдеходът да получи 7-степенна механична скоростна кутия.

 

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес