Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

F-PACE ще се казва кросоувърът на Jaguar

15 януари 2015, 08:11 часа • 24564 прочитания

Jaguar официално потвърди добавянето на изцяло нов модел към своята гама автомобили, наречен F-PACE, който ще бъде пуснат в продажби през 2016 г. Това е серийната версия на концепцията C-X17.

Jaguar F-PACE съчетава водещо в класа си интериорно пространство и изключителна динамика на пътя с петместно удобство, за да достави един истински динамичен кросовър. Той събира в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar: красив дизайн, прецизно управление, мека возия, луксозни интериорни тапицерии и свръхмодерна технология.

Анди Гос, директор Глобални продажби на Jaguar Land Rover, коментира в Детройт: „През 2015 г. ще отпразнуваме 80-годишнината на Jaguar. Стартирахме събитието с представянето на нашия първи динамичен кросовър, който считаме, че е съвършеният практичен спортен автомобил - автомобил, който надгражда основополагащите идеали на марката: елегантност, скорост и простор, за да се превърне в един от най-иновативните автомобили Jaguar, които сме разработвали някога. F-PACE сега започва своята конструкторска и развойна тестова програма преди да бъде пуснат в продажба през 2016.”

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес