Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Една от тези коли може да стане ваша!

20 юни 2013, 13:44 часа • 7425 прочитания

Автомобилният салон в София по традиция раздава много награди, а най-голямата (с малки изключения) почти винаги е била лек автомобил. Това не се е променило и тази година. Салонът се закрива в неделя, а традиционно двата уикенда от провеждането му са и най-силните като посещаемост. Събота се очертава като доста сериозен ден за протести, след като вече се организзира и сутрешен пред НДК, в който народът да „засвидетелства“ любовта си към Станишев пред съпартийците му от ПЕС. Ако обаче нагорещените политически страсти са ви дошли в повече през тази седмица, бихте могли да разпуснете малко сред над 160-те автомобила в залите на „Интер Експо Център“. Ще видите 36 премиери (от които една СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА на новата Toyota Corolla), 15 нови модела, 13 модификации и 24 фейслифта.

Всеки посетител, закупил си билет (6 лв. за възрастни и 3 лв. за деца, ученици и пенсионери ще влизат срещу 3 лв.), ще получи анкетна карта, с която ще участва в томболата за големите награди.

Най-голямата от тях – чисто нов автомобил, ще може да избирате между Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, Ford Fiesta, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV, Skoda Citigo.

Втора и трета награда са почивка за двама на Кушадасъ и GPS. Наградите ще бъдат изтеглени на 23 юни в 17 часа в „Интер Експо Център“.

Призът в конкурс за най-добра снимка, направена в рамките на изложението, пък е таблет. Ще се проведат турнир по Grid2, а Renault ше изпрати двама на „Монца“ да гледат старта от Формула 1 през септември.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес