Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Brabus направи бус, по-скъп от Mercedes-Maybach

11 октомври 2016, 11:10 часа • 24596 прочитания

Германското ателие Brabus представи суперлуксозна модификация на модела Mercedes-Benz Sprinter, получила името Conference Lounge. Доработеният микробус е оценен на 224 900 евро, което е с близо 45 000 евро повече от цената на лимузината Mercedes-Maybach S600.

Бусът е получил пневматично окачване, допълнителни елементи по каросерията, биксенонови фарове със светодиодни дневни светлини, както и 18-цолови джанти от лека сплав.

В интериора на возилото са поставени кожени кресла с подгряване и функция за масаж, както и специално осветление на салона, чиято интензивност може да се променя. Пътниците имат на разположение таблети с 10-инчови дисплеи, два телевизора с с Apple TV, игрова конзола Blu-Ray, както и хладилник.

Има също така специална маса за съвещение, както и точка за достъп до Wi-Fi с поддръжка на стандарт LTE. В салона са поставени и 6 USB-порта за зареждане на мобилни устройства. Всичко това е коммбинирано с кожа алкантара.

Засега няма технически детайли за луксозния микробус. За същите пари обаче може да бъде купено Lamborghini Huracán LP 610-4.

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес