Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Audi Q4 concept ще дебютира в Пекин

08 април 2014, 14:24 часа • 28491 прочитания

Тези скици показват облика на концепцията Q4, която от своя страна загатва за това как ще изглежда бъдещият конкурент на BMW X4. Концептът трябва да дебютира на 20 април, когато се открива Автомобилен салон Пекин 2014.

Дизайнът на автомобила силно напомня за Allroad Shooting Brake concept, който бе представен на салона в Детройт в началото на годината, и показва, че бъдещите модели на Audi ще черпят дизайнерски елементи от наскоро представеното трето поколение ТТ. От скиците става ясно, че Q4 concept разчита на усно изразена спортна визия, доминираща в която е голямата хромирана радиаторна решетка, заобиколена от тънки LED фарове и големи въздухоотвори в бронята.

 

В профил силно впечатление прави дъговидният покрив, късите надвеси отзад, мощните колесни арки и криещите се под тях задължителни за концепция големи колела.

 

В купето има четири индивидуални седалки, като задните могат да се сгъват и да образуват равен под, осигуряващ увеличение на товарното отделение. Скоро се очаква официален пресрелийз, в който ще бъдат дадени повече подробности за концепцията.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес