Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради засечка на пътя: Млад мъж наби възрастно семейство

19 септември 2024, 08:15 часа • 847 прочитания

Запади засичане на пътя млад мъж преби възрастно семейство му пред дома им в Бургас.

Как се стига до агресията?

76-годишният мъж се качва на колата на приятел, която е с десен волан и без да иска влиза в насрещното платно и засича движещата се срещу него кола.

ОЩЕ: Заради отнето предимство: Набиха шофьор в Пловдив

Другият водач решава да търси обяснение, преследва възрастния мъж до дома му, а там раздава шамари и на него и на жена му.

"За миг влязох в лявата лента, защото шише попада под педала на газта и се наведох да го махна. Отсреща идваше една черна кола. Тя ми присветна с фарове. Видях, че съм лявото платно, прибрах се вдясно и си продължих по пътя", разказа Пенко Пенев в ефира на Нова телевизия.

Петров се прибира, но пред двора спира ядосания шофьор. "Някакво момче скочи от колата и почна да крещи, че съм щял да ги избия. Блъсна жена ми първо, удари я. Мен също удари", разказа той.

ОЩЕ: Мъж стреля с газов пистолет от колата си в Карлово

От полицията съобщават, че човекът, който се е саморазправил с хората, е 42-годишен мъж, който е от Бургас. Съставен му е предупредителен протокол и е образувана преписка. Предстои да бъде разпитана съпругата на шофьора, а след това материалите ще бъдат предадени на Районната прокуратура в Бургас.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес