Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бургазлийката Теодора Мудева представи достойно България на Мис Планет

24 октомври 2019, 17:09 часа • 21978 прочитания

Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева представи страната на международния конкурс “Mis and Mister Planet”, който се проведе в Тбилиси столицата на Грузия.

Тя изпъкна сред другите претендентки не само с перфектна визия, но и с танц, който е компилация от български модернизиран фолклор, песента "Притури се планината " и латино ритми. Това беше единият повод заради който получи международната титла “Mis Planet Talent 2019”. Мудева е състезателка по спортни танци и това е причината за перфектното изпълнение.

Силната конкуренция в лицето на участнички от 20 държави като Италия, Испания, Азърбейджан, Полша, Беларус, Южна Африка и други не попречи на Теди да се представи отлично.

В продължение на шест дни журито е наблюдавало поведението на момичетата, физическите им качества, държанието и възпитанието им, знанията и талантите които притежават.

Всеки ден участниците са имали различни ангажименти, като гостуване в грузински медии, ревюта с дрехи на местни дизайнери и фотосесии.

Международният конкурс“Miss and Mister Planet” се провежда в няколко тура, които включват представяне на национални костюми, бански, официални рокли и персонален талант. Победителките в конкурса са две - едната печели титла “Miss Planet Beauty 2019”, а другата Grand Prize “Miss Planet Talent 2019”, връчена на България в лицето на Теодора Мудева. Техни подгласнички станаха представителките на Украйна и Азърбейджан.

Гергана Цонева
Гергана Цонева Отговорен редактор
Новините днес