Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бизнесмени от Германия и България се събират на форум в Бургас

07 октомври 2019, 18:11 часа • 6852 прочитания

Българо-немски икономически форум ще се проведе в Бургас на 14 октомври. Домакин на проявата е Индустриален и логистичен парк. Чуждестаранните гости са от Баварското министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката, Индустриално-търговската камара в Кьолн,

Германската агенция за инвестиции, сдружението Източна Европа на германската икономика, както и бизнесмени от двете страни.

Известни лектори като д-р Патриция Калийс от Баварското министерство за икономика, проф. д-р Уве Бьом от търговската камара град Констанц, както и свързаните с германския бизнес анализатори Аня Квиринг, Гюнтер Майер и Жанин Ханзенса са заявили участието си в бизнес проявата.

От българска страна на форума ще присъстват зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, Митко Василев - главен управител на Германо-българската индустриално-търговска камара, която е основен организатор на събитието, кметът на Бургас Димитър Николов и областният управител Вълчо Чолаков.

Форумът си поставя за цел да се задълбочат бизнес отношенията между двете държави. По време на събитието ще бъдат представени вече съществуващите и бъдещите индустриални зони на Бургас като перспективни локации за инвестиране на немски производители.

 

 

 

Гергана Цонева
Гергана Цонева Отговорен редактор
Новините днес