Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Твоят по-добър живот може да започне сега!

30 юни 2017, 14:03 часа • 2075 прочитания

След безкрайната и ледена зима, закъснялата пролет, най-сетне се радваме на лятото и нуждата от промяна е нетърпима! Нещо подсказваше, че книгата "Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един" ще е различна и усещането ми не ме излъга. След първоначалното напрежение от първите страници, постепенно се отпускаш, като след топла чаша чай. Усещащ как тревогата се разрежда, започваш да се усмихваш, да се разпознаваш в едно или друго житейско събитие от живота на главната героиня 38-годишната Камий, докато не се роди желанието да станеш и да започнеш още сега или най-късно утре да се бориш с рутината в живота си.

Равносметките понякога са болезнени, но талантливата Рафаел Джордано знае как това да стане по приятен и градивен начин. Сякаш Камий се превръща в близка приятелка и двете ръка за ръка тръгвате към своето по-добро бъдеще.

Въздействието на книгата не е просто вдъхновяващо и временно. Много скоро започваш да отмяташ ненужното, да се оглеждаш с какво може да се разделиш, за да намериш време за нещата, които си игнорирал, а именно те са истинските в живота ти.

"Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един" съвсем не е баналното ръководство за личностно развитие. Сюжетът се развива плавно, приятно и завладяващо и инструкциите за победа над рутината се сливат с повествованието.

Увлекателен разказ, съвети и крилати сентенции - тази книга наистина ще направи, не само лятото ви, но и животът ви по-добри!

Цитати

Да знаете, Камий, повечето неща, които се случват в живота, зависят от онова, което става тук – добави той, като се чукна по слепоочието. – В главата.

Силата на мисълта е удивителна! Не можете да си представите как мисълта ви влияе на вашите преживявания...

Бе тъй хубаво да живееш с някой, койт умее да слуша дори когато думите не са произнесени. А любовта трябва да прелива, да пращи, да кипи, да бушува, нали така?

Когато губиш детските си мечти, няма как да не си изкривиш душата!

Осъзнаването е отлична първа стъпка, за да се прережат ластиците на миналото. После ще можете да се избавите напълно от старите демони, като продължите да работите по възстановяване на доверието в себе си и позитивната трансформация.

Може да закупите книгата с 5% отстъпка, като поръчате от линка-изображение долу.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес