Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ издания се състезаваха в класацията на Ozone.bg за “Книга на годината”

22 декември 2022, 15:09 часа • 4250 прочитания

На 18 декември 2022 г., чрез живо събитие, излъчено на Facebook страницата на Ozone.bg, се състоя празничната церемония "Книга на годината".

Това е първото събитие от такъв тип, организирано от електронния магазин. Водещи на церемонията бяха актьорите Милица Гладнишка и Китодaр Тодоров. Те представиха 20-те заглавия, включени в класацията за най-четени и продавани книги в онлайн книжарницата на Оzone.bg.

Най-предпочитаните книги оформиха челната тройка в категорията „Книга на годината на Ozone.bg”. Ето и призьорите:

Пленяващ роман от неповторимия Стивън Кинг. История за едно момче, едно куче и портал към паралелен свят, където се води вечната война между добро и зло. История, разказана по завладяващ начин, по който само Кинг може да го направи.

Книга на годината – Ozone.bg

В книгата си Иво Иванов събира истински истории на хора, които са се сблъскали с огромни трудности в живота си, но вместо да се предадат, те използват болката като двигател, който им е помогнал да продължат напред.

Дебютният роман на авторката Виктория Бешлийска - „Глина“ спечели любовта и признанието на десетки хиляди читатели.

„Сърце“ е още една завладяваща книга на писателката, която грабва вниманието още с първите си редове. Романът е базиран на реални исторически факти, географски местности и писмени извори. Тя ни връща години назад, във времето след царуването на Йоан Асен II.

Освен основната класация, в профила на Ozone.bg в Instagram (@ozone.bg) се проведе и гласуване в платформата Instagram няколко допълнителни категории, в които читателите сами избраха своите победители.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес