Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рийз Уидърспун става автор на трилъри, партнира си с един от най-добрите в жанра

04 октомври 2024, 01:49 часа • 494 прочитания

През следващата година предстои нов проект на Рийз Уидърспун, който членовете на литературни клубове в САЩ вероятно очакват с нетърпение. Актрисата и медиен магнат разкри в социалните мрежи, че планира да напише роман в съавторство с награждавания автор Харлан Коубън.

„Изключително развълнувана съм да споделя, че пиша първия си трилър в съавторство с автор на бестселъри №1, Харлан Коубън“, написа тя в Instagram под снимка с именития писател. „Като огромен фен на творчеството на Харлан не мога да повярвам, че той се съгласи да напише роман в съавторство с мен. Или съм най-убедителният жив човек, или идеята за тази книга е просто прекалено добра! А може би и двете?? Честно казано, нямам търпение всички вие да я прочетете!“

Носителката на „Оскар“ сподели и визуализация на неозаглавената книга, която се очаква да бъде публикувана през есента на 2025 г. Коубън написа коментар под публикацията на Уидърспун: „Ето го, партньоре!!!“

Още: Кой е новият мъж до Рийз Уидърспуун? (СНИМКИ)

Коубън е автор на десетки бестселъри, включително „Излъжи ме веднъж“, който Netflix адаптира в хитов сериал по-рано тази година. Уидърспун, която е водеща на популярен литературен клуб, преди това е автор на комбинацията от готварска книга и мемоари „Whiskey in a Teacup“ през 2018 г., както и на по-новата поредица детски книги „Busy Betty“. Тя написа и предговора на тазгодишната книга „Honey, Baby, Mine“, съвместен мемоар на нейната колежка от „Големите малки лъжи“ Лора Дърн и майката на Дърн Даян Лад.

Още: Рийз Уидърспуун направи десерт със сняг и в интернет я скъсаха от подигравки (ВИДЕО)

Тази седмица Уидърспун включи в страницата си в Instagram връзка за предварителна поръчка на новата си книга, която ще се предлага в твърда корица за 30 долара и като електронна книга за 14,99 долара. Романът, който все още не е озаглавен, е с обем 352 страници и ще бъде публикуван на 14 октомври 2025 г. 

Още: Рийз Уидърспуун иска да инвестира във футболния гранд Арсенал

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес