Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Потопете се в "Магичния град" на Лизи Мери Кълън

26 ноември 2015, 11:41 часа • 5214 прочитания

Талантливата млада художничка Лизи Мери Кълън е създала изумително красиви и богати илюстрации, представящи колекция от известни емблематични места от цял свят. Тук ще откриете изображения на Лондон, Париж, Сан Франциско, Барселона, Ронда, Япония, Москва, Амстердам, Берлин, Рим, Ню Йорк, Египет, Малта, Рио, Сидни и Венеция.

Оцветяването и запълването с драскулки на завихрените като в спирала илюстрации на живописни градове и прочутите им забележителности ще ви накара да погледнете на познатото по фантастично нов начин и ще отвори ума ви към скритите чудеса на градските пейзажи. Впуснете се по паважа на криволичещите улички, насочете поглед към небостъргачите, пронизващи небето, извисете се над покривите и кулите.

Вдъхновение и терапия – идеалната книга за почитателите на новата мода, оцветяването.

Лизи Мери Кълън е учила дизайн в колежа Голдсмитс. Излагала е свои творби в Лондон, Ню Йорк и Париж. Работата ѝ е насочена върху психогеографията и градските пейзажи. През 2011 г. списанието Design’s Week я обявява за една от 50-те души с най-голям принос в сферата на дизайна. Нейни клиентите са Zizzi, MTV, Harvey Nichols, HTC, first direct, Somerset House, Penguin. Преди да се заеме с рисуване, е работила по филмите за Хари Потър в Warner Bros.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес