Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Лечителят медиум: Спасение за мозъка“ - Истината за 100 симптома и заболявания на нервната система

02 септември 2024, 11:25 часа • 3383 прочитания

На 10 септември 2024 г. излиза книгата на Антъни Уилям „Лечителят медиум: Спасение за мозъка“ - истината за 100 симптома и заболявания на нервната система и уникални протоколи за лечението им от издателство Хермес.

За книгата

Експерт по хроничните болести и бестселъров автор №1 на Ню Йорк Таймс, Антъни Уилям е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на Състраданието, който му предоставя изключително прецизна и изпреварваща времето си информация за човешкото здраве. Неговата безпрецедентна точност и успехът му на лечител медиум са му спечелили доверието на милиони хора по света, сред които филмови и рок звезди, професионални спортисти и безброй други хора, които успяват да

Още: Откъс от "Лечителят медиум: Изцеление на щитовидната жлеза", Антъни Уилям

Изчерпателна информация

В „Спасение за мозъка“ Антъни Уилям предлага изчерпателна информация за причините за над 100 симптома и заболявания на централната и периферната нервна система. Освен това са посочени специализирани лечебни техники и препоръки за хранене. В допълнение към това той показва как да подхранвате мозъка си, да намалите излагането на ежедневните токсини и да се пречистите с протоколи за детоксикация от тежки метали и рецепти за изцяло новата терапия с шотове от лекарства в течна форма.

Излиза книгата "Лечителят медиум: Изцеление на щитовидната жлеза"

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес