Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Визита на Euronews в Гоце Делчев предизвика гневни коментари във Facebook

17 януари 2019, 09:12 часа • 4638 прочитания

В Гоце Делчев пристигнаха журналисти от Euronews, които имат за задача интервюират кмета Владимир Москов. Целта на посещението на европейските журналисти е свързана с отразяване на живота на българите след приемането ни в Европейския съюз. Интервюто се съсредоточава как една община реализира еврофондове и дали това се отразява на качеството на живот.

Коментарите във Facebook обаче не закъсняха. Майки се обединиха против рекламата на кмета, като заявиха, че общината въобще не е толкова добре, колкото я представят. 

"Поканете Evronews по детските градини. Събиране на пари от родители за ремонти...Смешна работа". "Ако бяха дошли да снимат детската ясла, ще помислят, че е декор на филм от миналият век", са само част от коментарите на майките, насочени към условията в детските градини и яслите в общината. 

Въпреки негативните реакции, часове преди новината за срещата с журналистите община Гоце Делчев обяви поредния си европроект. 18 безработни младежи до 29 години ще могат да открият шанс за реализация, като им се предлагат шестмесечни стажове. Условията са да имат завършено висше образование и да не се работили по съответната специалност.

 

Костадин Костов
Костадин Костов Отговорен редактор
Новините днес