Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Банско отвори щанд във Варшава

26 ноември 2018, 18:07 часа • 609 прочитания

Топ дестинацията за зимнините курорти Банско отвори щанд във Варшава. Събитието е част от съвместно участие на туристическия бранш, като част от в 26-то международно туристическо изложение TT Warsaw. 

Полша от години провежда изложението, което се смята за най-голямото такова в Централна и Източна Европа. Тази година в туристически форум взели участие около 500 изложители от 53 държави, а интерес проявили близо 20 хиляди души. 

Това е втората поява на Банско на събитието, като курортът отворил щанд, на който раздавали рекламни брошури на полски език и рекламни сувенири, които демонстрирали курорта като дестинация на четири сезона. 

"Още от първия ден, интересът към щанда на Банско беше изключително голям. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите, като особен интерес предизвикаха рекламните материали с генериран QR код, който дава възможност за виртуална разходка и разглеждане на пистите в курорта в пълни детайли." - коментират от общинската администрация. 

Преди дни пък, в Банско се проведе дискусия с туристическото министерство, където бе обсъдено ниските цени в курорта, които според представители на бизнеса, водели до занижаване на качеството на предлаганите стоки.

Костадин Костов
Костадин Костов Отговорен редактор
Новините днес