Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

12 деца станаха "мениджъри за един ден" в Сандански

31 октомври 2018, 06:50 часа • 1817 прочитания

След като преди дни в Дупница, деца седнаха в стола на кмета инж. Методи Чимев и станаха "кметове" за един ден, вчера в Сандански се проведе инициативата "Мениджър за един ден".

12 деца, предварително кандидатствалите и одобрени ученици от ЗПГ „Климент Тимирязев“ и Професионална техническа гимназия – град Сандански, бяха приветствани от кмета на община Сандански – Кирил Котев и председателят на Общински съвет – Сандански – Георги Георгиев.

Всички бъдещи мениджъри получиха и копие от  надлежно подписани и подпечатани договори за обучение в рамките на Националната инициатива „Мениджър за един ден”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Младите "мениджъри" се запознаха обстойно с работата на общината, ежедневните дейности, които се извършват там и поговориха с ключови политици от Сандански. За своята работа и отговорности разказаха Георги Жежев – секретар на община Сандански, Катя Христова – главен счетоводител и Иван Гюров – главен експерт в Дирекция "Стопанска и инвестиционна политика. Проекти и програми".

"Щастлив съм, че младите хора проявяват интерес към работата в общинска администрация – Сандански и се надявам, че днешният ден ще бъде полезен за вас", заяви кметът на града, Кирил Котев пред деца и репортери.

Костадин Костов
Костадин Костов Отговорен редактор
Новините днес