Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звезда на ЦСКА призова феновете за търпение: Може да сме долу, но ще се изправим

26 септември 2023, 17:24 часа • 4530 прочитания

Един от основните футболисти на ЦСКА Джонатан Линдсет призова феновете за търпение. Той сподели, че отборът се намира в трудна ситуация, но ще се изправи. Норвежкият полузащитник направи и интересно сравнение между взаимоотношенията в семейството с тези на стадиона. Линдсет говори пред клубния канал на „червените“.

Джонатан Линдсет сподели, че е нормално понякога феновете да са ядосани, а друг път щастливи. Той бе категоричен, че можеш да си гневен на брат си, но въпреки това продължаваш да го обичаш. Точно това очаква той и от привържениците на „армейците“. Според него много скоро ЦСКА ще покаже пълния си потенциал.

Джонатан Линдсет

„В трудна ситуация сме“

„Въпреки че сме в трудна ситуация, че сме долу - ние ще се изправим. Ние винаги ще се борим! За нашите фенове – виждаме, че винаги сте до нас. Понякога сте гневни, друг път сте щастливи, но сме като семейство. Може да си гневен на брат си, но продължаваш да го обичаш. Надявам се, че е така и за феновете. Можеш да си ядосан, когато не сме добри, но бъди точно толкова щастлив, когато побеждаваме“, каза Линдсет.

По-рано днес пък голмайсторът на ЦСКА скочи на съдиите и каза, че реферите са отнели много точки на "червените" през миналия сезон.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Левски лети високо, но дали няма да се задъха?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес