Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Завръща ли се: Вили Вуцов поема втородивизионен тим?

24 април 2023, 16:13 часа • 2071 прочитания

Велислав Вуцов може да поеме борещия се за оцеляване във Втора лига Янтра Габрово. За последно култовият треньор бе начело на един от кандидатите за Първа лига – Крумовград. Преди това бившият наставник на Левски и Славия няколко години не се ангажираше с отбор.

В събота Янтра завърши 1:1 като домакин на Добруджа, изравнявайки в края чрез 11-метров наказателен удар. Ръководството на гостите от Добрич имаше сериозни претенции към отсъждането на главния рефер Ивелин Занев и бурно ги изрази в социалните мрежи.

Ето как русенският рефер Ивелин Занев плю на труда на целия отбор на Добруджа с тази "невероятна", "безапелационна", "100 процентова дузпа", която си измисли 2 минути преди края на мача! Ние не искаме наказание за това мишле, искаме просто отново да бъде назначен да ръководи наш двубой, ама в Добрич!

Публикувахте от ФК "Добруджа 1919" - фен страница в Събота, 22 април 2023 г.

ОЩЕ: Добруджа освободи Сашо Ангелов

Вуцов по всяка вероятност ще замени на поста Живко Желев, с когото днес официално габровският клуб се раздели. "Благодарим на Живко Желев за всеотдайната работа и професионалното отношение по време на престоя му в Габрово. Желаем му успех и късмет в предизвикателствата, които го очакват", се казва в изявлението. 

OФК Янтра Габрово в момента се намира на 14-о място във Втора лига с 30 точки, колкото има и Миньор Перник, първи под чертата на изпадащите. Желев пое тима преди началото на сезона, след като прекара дълги години в Литекс.

🟢⚪️Живко Желев от днес не е старши треньор на ОФК Янтра (Габрово) и двете страни по коректен начин прекратиха...

Публикувахте от OФК Янтра Габрово / Yantra Gabrovo Football Club в Понеделник, 24 април 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес