Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради "забравен" рожден ден: Легенда на Левски избухна срещу клуба

04 октомври 2024, 20:20 часа • 842 прочитания

Легендарният вратар на Левски Стефан Стайков избухна срещу клуба в социалните мрежи. Според бившия национал на България столичният гранд е забравил да честити 75-ата му годишнина. В същото време на сайта на "сините" има съобщение за празника на някогашния страж.

Честити ли Левски или не честити?!

"Благодаря на "Левски", които забравят ветераните. Малките клубове поздравяват своите и честват годишнини на всички, но нашият клуб забравя. Лошо говори за ръководството. За това ще счупя картата за влизане и ще бъде хвърлена пред централната трибуна. Щом не се сещате за ветераните, екстрата е притеснителна и ви притеснява", написа Стайков във фейсбук.

ОЩЕ: Генчев се оплака от "доста" медии, разкри контрола и кой няма да играе срещу Ботев (ВИДЕО)

Пас към миналото

Честитка има!

На сайта на Левски в деня на празника на легендата – 3 октомври (четвъртък), има специална честитка. В него клубът припомня постиженията на вратаря. Юношата на столичния „Спартак“ играе за „сините“ от 1972 до 1981 г. Зад гърба си има 183 мача за първенство, като става шампион през 1974, 1977 и 1979 г., както и носител на купата през 1976, 1977 и 1979 г.

Четвъртфиналист за Купата на УЕФА през 1976 г. и за Купата на носителите на купи през 1977 г. След Левски преминава в пловдивския Локомотив, където печели и Купата на съветската армия през 1983 г. Играе в едни от най-паметните срещи за „сините“, сред които и двубоя с Барселона, като остава една от големите фигури в силния отбор от средата на 70-те години на миналия век.

ОЩЕ: В името на живота: Фенове на Левски и ЦСКА с голямо взаимно обещание за дербито

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НА ГОЛЕМИЯ ВРАТАР И ЛЕГЕНДА НА ЛЕВСКИ Stefan Staykov 💙💙💙 АЛО ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI къде сте? Раев 🤡 къде си? Огин да те гори!! 🤮🤮

Posted by Ilian Stoyanov on Friday, October 4, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес