Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради меле: Прекратиха мач на Славия, Стефанов с интересен коментар (ВИДЕО)

28 юли 2023, 15:23 часа • 7947 прочитания

Приятелската среща между Славия и израелския Секция на стадион "Александър Шаламанов" беше прекратена заради скандал между двата отбора. Тимовете се спречкаха в края на първото полувреме при резултат 0:0 и се взе решение двубоят да не продължава. От ръководството на столичния клуб бяха насрочили контролата заради отложения мач срещу шампиона Лудогорец от третия кръг в efbet Лига.

След срещата президентът на "белите" Венцеслав Стефанов изрази своето мнение. Според него всичко е започнало от треньора на противниковия отбор. "Видяхме един треньор, който за мен е... Аз не разбирам, че така трябва да постъпват треньорите. Влезе на терена, започна да дърпа наши играчи, искаше обяснения. Техните футболисти скочиха, нашите скочиха. Няма нужда да се играе по този начин, да се стига до контузии", заяви Стефанов.

ОЩЕ: Венци Стефанов: Мартин Георгиев се върна в Славия по настояване на Бакеро

"След като няма култура, по-добре да не се играе мача. Няма нужда да се случват такива неща по терените. Не на всяка цена трябва да се проведе мача. Записваха си с телефони. Може би търсиха провокация или нещо да се случи", добави той.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес