Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради едната пуста "А" група...

19 юни 2015, 12:54 часа • 20839 прочитания

ЦСКА и Литекс се обединяват. Гриша Ганчев и Васил Божков стягаха отбор за милиони в столицата. Сега пък нещо не са се разбрали съвсем. Информации всякакви, но най-достоверната такава е, че действително двамата бизнесмени имат сериозни разногласия по някои точки на сливането. Напълно възможно е то да се провали. И, може би, това е за добро. 

Защо трябва да се сливат двата отбора? За да може ЦСКА да играе в "А" група? И за какво, за да вземе евентуално 1-2-3 титли? Какво значение има това, като сливането автоматично значи, че новосформираният отбор няма право да играе в европейските клубни турнири? 

Дали ще са 31 или 34 титли има ли някакво значение, като най-близо до "червените" е "Левски" с 26 трофея и почти нулев шанс за титла в близките 3 години? Участие в "А" група означава по-голям бюджет, по-скъпа селекция и дори първото място не е гарантирано, защото в Разград тече 6-а година проект, който е на светлинни години от останалите отбори. Независимо дали се харесва или не на фенове, журналисти, дейци и т.н. 

Какъв е проблемът ЦСКА да почне от "Б" група? Или дори от "В" група? ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРА ЧЕТЕТЕ В SPORTLINE.BG

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес