Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Загорчич: Славия заслужаваше трите точки срещу ЦСКА

01 декември 2023, 20:56 часа • 1331 прочитания

Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе много доволен от представянето на неговия тим в последните два мача – срещу Лудогорец и ЦСКА. Сръбският специалист говори пред медиите след равенството с „червените“ като бе категоричен, че отборът му е заслужавал трите точки в срещата.

Заги допълни, че най-много се радва на факта, че много момчета от школата на Славия намират място в първия отбор. Той коментира и отменената от Станимир Тренчев дузпа за „белите“ срещу ЦСКА като заяви, че щом ситуацията е преразгледана, значи главният съдия е допуснал грешка с първоначалното си решение.

„Играхме по-силно от ЦСКА“

Славия ЦСКА Енес Махмутович

„Мога да съм доволен по принцип с тези четири точки, които взехме срещу двата отбора, които са горе-долу най-силните в България. Ние играхме по-силно от ЦСКА и заслужавахме трите точки. Много повече ситуации имахме. Бяхме на много по-високо ниво от ЦСКА. Благодаря на момчетата за играта, която показаха”.

“Има моменти в мачовете, когато има малшанс и изпускаш положения. Надявам се в следващите мачове да успеем да си вкараме тези ситуации, които създаваме. Нито една лоша дума за днешната игра не мога да кажа”.

Заги коментира и отменената дузпа

Славия ЦСКА Матиас Фаетон

“Много ме радва, че Роберто вкара гола. Не само той. Приключихме мача с много момчетата от школата. По този начин, ако вървят нагоре, със сигурност ще направят хубави кариери. Защо отборът да е слаб, ако играе само с българи?. Имам доверие в тези момчетата. Добри футболисти са, има много таланти. Трябва много работа. Ние ще продължаваме по този начин да работим".

“Щом е отменена дузпата, значи е имало грешка на съдията. Заради това е системата ВАР. Ние анализирахме ЦСКА и за днешния мач. Не трябва да се притесняваме. Излизаме и търсим победа“, каза Загорчич.

Онзи ден пък стана ясно, че Златомир Загорчич е зачеркнал един от двамата чужденци в Славия.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес