Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Загорчич и Венци Стефанов „изпили три ракии" и се разбрали

16 март 2023, 21:07 часа • 2824 прочитания

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич разкри подробности от срещата си с президента на клуба Венцеслав Стефанов по повод тежката серия от три поредни поражения на тима. Тя бе прекъсната в последния кръг след минималната победа над Арда Кърджали.

„Говорихме си с господин Стефанов. Изпихме три ракии и бяхме спокойни. Дали идва навреме паузата за национални отбори? Такава е програмата. Време или не, няма значение. Тренираме си през цялото време, даже и през тази почивка. Нормално нещо. Във футбола е задължително като играе националният отбор да има пауза за клубните отбори. Ние ще гледаме да се подготвим още по-здраво и да продължаваме да побеждаваме“, каза специалистът пред колегите от dSport.

ОЩЕ: По стъпките на Ники Михайлов: Твенте иска Светльо Вуцов

Загорчич

Той сподели очакванията си за столичното дерби с Локомотив София в петък: „Дерби като дерби, един труден мач. Надяваме се да го изиграем силно. Ако имаме възможност да спечелим точките, ще е идеално за нас. Със сигурност ще търсим точките в този мач“, заяви Загорчич.

ОЩЕ: Георги Петков няма намерение да спира с футбола дори и на 47 години

„Не знаем след колко време Иван Минчев ще е на разположение. Поне един месец ще трябва да почива. Не съм наясно точно кога ще започне. Надявам се колкото е възможно по-бързо да се оправи. Ще имаме нужда от такъв футболист като Минчев“, добави наставникът на "белите".

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес