Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Загорчич атакува Венци Стефанов: Положението в клуба е трагично! (ВИДЕО)

22 септември 2024, 20:21 часа • 703 прочитания

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде своето мнение след загубата на "белите" от Левски в най-старото столично дерби. Специалистът отправи много критики към ръководството на клуба, управляван от Венцеслав Стефанов, и се оплака от липсата на футболисти.

Заги: Нямам футболисти! Ръководството да действа по-сериозно

"Ние сме мотивирани всеки един мач и излизаме за победа. Това е положението, много е тежко в Славия. Надявам се да се оправят нещата. Дълъг период от паузата за националните отбори тренирахме с осем човека, имахме контузени, а други национали. Днес на пейката общо бяхме 18 човека. Положението е зле, може да останем още по-малко. Положението може да стане яко зле", заяви Заги след загубата на Славия от Левски.

Пас към миналото

Загорчич е казал какво трябва да се подобри

"Видяхте, че и второто полувреме опитахме да се върнем в мача. Направихме всичко възможно, но не успяхме. Трябва малко по-сериозно хората да се занимават с този клуб. Цялата обстановка в клуба е трагична. Аз казах на ръководството какво трябва да се подобри. На вас няма как да кажа", избухна специалистът.

Има нужда от футболисти

"Трябва да имаме малко повече футболисти, два месеца тренираме без хора, това е много трудно за един треньор. Общо сме 20 човека, сега има проблеми с контузии на Галин и Крис Стоянов. Не знам какво е тяхното състояние", откровен бе Загорчич.

ОЩЕ: Доволен от победата, но не и от играта: Генчев похвали ново попълнение и "непослушкото" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес