Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За няма и 6 месеца: Наско Сираков напът да направи 7-цифрена печалба за Левски!

17 октомври 2024, 12:41 часа • 971 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е напът да направи близо 7-цифрена печалба в рамките на по-малко от половин година! Босът на "сините привлече през лятото нападателя Мустафа Сангаре, а през идната зима може да го продаде на многократно по-висока цена.

Левски продава Мустафа Сангаре за 700 000 евро

Мустафа Сангаре пристигна в Левски в началото на месец юли, като португалското издание Record съобщи, че сделката е в размер на 175 хиляди евро. Нападателят се включи много силно в редиците на "сините" и бързо привлече интереса на други клубове, сред които и най-титулуваният африкански клуб Ал-Ахли.

Наско Сираков

"Сините" купиха Сангаре през лятото за едва 175 000 евро

Египетският гранд проявява сериозен интерес към Сангаре, а Левски иска да получи за нападателя сума в размер на 700 000 евро, твърди "Тема Спорт". Ако "сините" действително го продадат на такава цена, това ще означава печалба за клуба от близо 525 хиляди евро.

Левски гони чиста печалба от 1 милион лева от Сангаре

Сделката може да донесе на клуба около 1 милион лева чиста печалба спрямо трансферната му цена, платена през лятото. Това може да се окаже пореден много силен трансфер на "сините", които в последните години направиха няколко много добри изходящи сделки, с които пък бяха разплатени дългове на клуба към НАП.

ОЩЕ: "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега, г-н Сираков? (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес