Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Въпреки че дари акциите: Ето как Стоичков ще запази влиянието си в ЦСКА

10 септември 2024, 22:47 часа • 2540 прочитания

Легендата на световния футбол Христо Стоичков дари своите акции в ЦСКА на мажоритарния собственик на клуба, но ще запази влиянието си в столичния гранд. Камата ще бъде част от новоучредения Управителен състав на "армейците". Освен Великата осмица в него ще бъдат Данаил Илиев и Ангел Борисов.

Стоичков влиза в Управителния съвет на ЦСКА

Досега носителят на "Златната топка" беше акционер в ЦСКА, но тъй като ще заема пост във ФИФА и влиза конфликт на интереси, той прехвърли акциите си на мажоритарния собственик на клуба от Борисовата градина. "С цел по-ефективно и прозрачно управление на ЦСКА, към фондацията – собственик на клуба, се учредява Управителен съвет в състав: Христо Стоичков, Данаил Илиев и Ангел Борисов", обясниха "червените" в официалния си сайт.

ВАР-ът на Actualno

"По този начин г-н Стоичков ще запази влиянието, тежестта и доверието си в ЦСКА. Убедени сме, че опитът, авторитетът и любовта към футбола, които Христо Стоичков притежава, ще осигурят мощен импулс за развитието на любимата игра в източноевропейския регион, за България и ЦСКА. Сигурни сме в неговия успех и му пожелаваме здраве и постижения в новата мисия!", написаха от ЦСКА.

ОЩЕ: "Никога няма да му го простя": Христо Стоичков си спомни за Жоел Киню

🔴⚪️ Христо Стоичков става част от Управителния съвет на ЦСКА! Повече информация 👉🏻 shorturl.at/ImN6S

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Вторник, 10 септември 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес