Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Войната на „Герена“ няма край: Тръст „Синя България“ захапа Сираков и изброи грешките му

10 ноември 2023, 16:12 часа • 3200 прочитания

Напрежението около Левски в последните дни продължава да расте. Както е известно, днес мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков пусна дълго обръщение, в което нападна бившия член на Надзорния съвет на „сините“ Петър Ганев, който след Общото събрание вчера отправи сериозни критики към ръководството.

Тръстът защити Петър Ганев

Малко след обръщението на Наско Сираков той бе атакуван остро от миноритарния собственик на Левски – Тръст „Синя България“. От сдружението са категорични, че нито Петър Ганев, нито привържениците на отбора са истинският враг на „сините“, а това е „некомпетентността и зависимостите, чрез които се ръководи клубът“.

Изключително изненадани сме от първото от доста време насам обръщение на мажоритарния собственик на клуба. За жалост,...

Posted by Синя България on Friday, November 10, 2023

Грешките на Наско Сираков

От Тръста също така изброиха и редица грешки допуснати от Наско Сираков по време на управлението му на Левски. Сред тях са двете провалени сделки за смяна на собствеността, привличането на доста футболисти, които само са били „на санаториум“ на „Герена“, както и дълговете, които отборът на натрупал към бивши играчи и треньори.

По време на Общото събрание на акционерите на Левски вчера пък Наско Сираков обяви, че е категорично против управлението на БФС.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес