Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Владо Манчев: Докато има шансове, ЦСКА трябва да се бори

03 май 2023, 12:11 часа • 1186 прочитания

Бившият нападател на ЦСКА и голям любимец на феновете Владимир Манчев заяви, че докато има шансове за титлата, тимът на Саша Илич трябва да продължи да се бори. Той бе категоричен, че загубата от Лудогорец на „Армията“ прави ситуацията за „червените“ доста по-сложна, но това не трябва да ги отказва от мечтата им.

Доскорошният треньор на Хебър Пазарджик даде интервю пред колегите от Sportlive.bg, в което сподели, че според него Лудогорец не е заслужавал да си тръгне с трите точки от гостуването в София. Той също така допълни, че остава оптимист, че ЦСКА ще успее да триумфира в първенството за първи път от 2008 година насам.

ЦСКА Лудогорец

"С оглед на това, което видях на мача, не смятам, че беше заслужено, защото това беше единствената голова ситуация на Лудогорец. Мисля, че прекъсването на играта повлия на отбора на ЦСКА. Най-вече защото те останаха на терена, докато тимът на разградчани се прибра в съблекалнята. Те имаха възможност да си починат и да получат някакви указания от треньора си“.

„От тази гледна точка отчитам като грешка решението на отбора на ЦСКА да останат на терена. Като цяло ЦСКА имаше повечето чисти положения в срещата и могат да съжаляват, че не успяха да ги реализират и да спечелят“.

Фенове на ЦСКА

„Сега става малко по-трудно. При положение, че мачът беше завършил наравно или ЦСКА бе победил, до голяма степен шансовете отиваха на тяхна страна. В момента са доста по-изравнени, след като Лудогорец спечели. Дори ако се наложи всичко да се решава в директния им сблъсък в плейофите, без значение на кой стадион, равният ще удовлетворява напълно разградчани“.

„Мисля, че до момента ЦСКА имаше по-голямо предимство и от психологическо естество, а точковият актив им позволяваше да имат повече жокери. До края ЦСКА трябва да играе единствено за победи. Винаги съм оптимист. Докато има шансове, човек трябва да се бори. А в случая в тази роля е ЦСКА“, каза Манчев.

Цялото интервю с Владимир Манчев може да прочетете ТУК.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес