Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виктория Пилзен – Лудогорец: Кога и къде да гледаме втория мач на „орлите“ в Лига Европа?

03 октомври 2024, 09:43 часа • 1857 прочитания

Лудогорец гостува днес на Виктория Пилзен във втория си мач от основната фаза на Лига Европа. Срещата е от изключителна важност за „орлите“, които стартираха участието си в надпреварата с много неприятна загуба у дома.

Виктория Пилзен – Лудогорец: Начален час и ТВ

В първия кръг на Лига Европа Лудогорец отстъпи от друг чешки тим – Славия Прага, на своя стадион „Хювефарма Арена“. Разградчани се представиха доста под очакваното в срещата и в крайна сметка отстъпиха с 0:2 пред съперника.

Виктория Пилзен пък стартира участието си в тазгодишното издание на надпреварата с равенство 3:3 с Айнтрахт Франкфурт. Чехите има защо да са доволни, тъй като успяха да измъкнат точката с две попадения в последните 6 минути на двубоя.

В колко часа започва Виктория Пилзен – Лудогорец?

Двубоят между Виктория Пилзен и Лудогорец е част от втората порция мачове в Лига Европа тази вечер. Срещата стартира в 22:00 часа българско време. Мачът ще се играе на стадиона на Виктория - „Досан Арена“ в Пилзен.

Коя телевизия ще излъчва Виктория Пилзен – Лудогорец?

Мачът между Виктория Пилзен и Лудогорец ще бъде излъчван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще предава двубоя е bTV Action. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Виктория Пилзен – Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък новият треньор на Лудогорец разкри какво трябва да направят "орлите", за да победят Виктория Пилзен.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес