Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Весела Лечева: Очакваме в най-скоро време първа копка на „Българска армия“

14 март 2023, 13:58 часа • 1545 прочитания

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева зарадва феновете на ЦСКА, след като обяви днес, че в най-скоро време очаква да бъде направена първата копка на стадион „Българска армия“. Както е известно „червените“ създадоха общо дружество с държавата, за да може да бъде реконструирано съоръжението. Тя говори пред медиите по време на щафетата, отбелязваща 500 дни до началото на Олимпийските игри в Париж.

Министър Лечева разкри, че в момента текат процедурите и дейностите за изготвянето на основния проект за реконструкцията. Тя също така допълни, че оттук нататък всичко е в ръцете на ЦСКА.

„Сега текат съответно процедурите и дейностите с изготвянето на основния проект за реконструкцията на стадиона на ЦСКА. Така че оттук нататък всичко е в ръцете на самия футболен клуб. Ние оказваме необходимото съдействие за издаване на необходимите документи. Най-важно е, че е факт съвместното дружество, че те имат свободата да правят всичко онова, което бяха набелязали като стъпки. Така че очакваме в най-скоро време първа копка“, заяви министърът на младежта и спорта.

В началото на месеца тя обяви, че до края на март трябва да бъде одобрен идейния проект за "Армията".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес