Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов загатна: Главата на Бакеро е на дръвника

06 септември 2023, 15:35 часа • 4433 прочитания

Треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро има един мач, за да отърве уволнението. За това загатна президента на „белите“ Венцеслав Стефанов. Босът на столичани говори пред колегите от „Спортал“ като заяви, че за момента бившият футболист на Барселона остава начело на Славия. Това обаче може да се промени при негативен резултат в следващия кръг в Първа лига.

Славия се представя зле при Бакеро

Славия се представя доста слабо от началото на сезона под ръководството на Хосе Мария Бакеро като тимът записа една победа, едно равенство и пет поражения. В момента “белите” са на 14-то място във временното класиране с 4 точки. На Славия им предстои домакинство срещу Локомотив София. Малкото столично дерби е насрочено за 16 септември, събота от 17:30 часа.

Славия Хосе Мария Бакеро

Дербито с Локомотив София решава бъдещето на Бакеро

Именно двубоят с Локомотив ще се окаже решаващ за бъдещето на Бакеро начело на най-стария столичен клуб. Ако Славия успее да победи, то той със сигурност ще остане. Ако обаче резултатът е незадоволителен, той той най-вероятно ще трябва да си събере багажа.

„Бакеро остава начело на отбора, като очаквам да настъпи положителна промяна. Още срещу Локомотив. Ако обаче това не се случи, ще вземем мерки“, заяви лаконично Венци Стефанов.

В последния кръг Славия отстъпи пред Ботев Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес