Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов за Заги: Дупе да му е яко и да стяга редиците

10 януари 2024, 14:40 часа • 1948 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите преди първата тренировка на столичани за новата година. Босът на „белите“ коментира и работата на наставника Златомир Загорчич като заяви: „Дупе да му е яко и да стяга редиците“.

Стефанов също така заяви, че завръщането на Радослав Кирилов на стадион „Александър Шаламанов“ няма да се случи и той ще остане в ЦСКА 1948. Президентът на Славия говори и за бъдещето на голямата звезда на тима Светослав Вуцов и слуховете, че е пред трансфер в германския Гройтер Фюрт.

Стефанов коментира и селекцията

Венцеслав Стефанов

„Радвам се, че треньорът не държи да взима чужденци със съмнителни качества. Да е жив и здрав. Дупе да му е яко и да стяга редиците, защото ни чака много работа. Зависи от работата с футболистите и как ще ги подготвиш, иначе другите неща ги вършим“.

„За Ради Кирилов разговарях няколко пъти с Цецо, имахме уговорка да се върне, но сега каза, че е продал няколко души и ще им бъде основен футболист. Той е футболист на ЦСКА 1948, така се развиха нещата с настоящия му отбор. Всичко може да се очаква. Ще му бъде тежко на Загорчич, един по-малко, но той е свикнал“.

„Това за Вуцов го чувам от вас, никой не се е обаждал, с клуба никой не се е свързал. Нищо не отговаря на истината. Нещо глобално за Славия? Ако има, ще ви кажа, ама глобални неща няма. Дай боже държавата да погледне към всички клубове, иначе разчитаме на себе си, ще се борим както е било до сега“, каза Венци Стефанов.

Онзи ден се заговори, че Славия ще се опита да вземе български национал от Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес