Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов: Селекция не правя! Действията на феновете ни са срещу Славия

29 септември 2024, 14:30 часа • 590 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов смята, че феновете на "белите" вредят на любимия си клуб. Властимащият в най-стария столичен тим изрази несъгласие с критиките на старши треньора Златомир Загорчич по свой адрес.

"Не има оправи чест на феновете на Славия да скандират срещу мен"

"Не има оправи чест на феновете на Славия да скандират срещу мен. Не отдавам значение на тези хора. Това, което вършат е срещу тях и срещу Славия. Ако трябва ще наема фирма, която да контролира техните простотии. Хубаво е феновете да подкрепят отбора. Нашите фенове пишат "Славия без Венци". Венци не е Славия, стараем се клубът да има независимост. Това безобразие няма да продължи", коментира Стефанов в предаването "Арена Спорт" по БНТ.

ВАР-ът на Actualno

Венци Стефанов отвърна на Заги

"Никога не съм правил селекцията. Не искам да слизам на това ниво. Думите на Загорчич не са истина. Ако аз правя селекцията, ще има 10 души от нашата школа. Единственото нещо, което искаме е да се реализират нашите рожби. Искам нашите деца да имат своя шанс. Затова издържаме школите. Славия е клуб с над 100 години традиция", разясни президентът на Славия в отговор на треньора Загорчич.

ОЩЕ: Загорчич атакува Венци Стефанов: Положението в клуба е трагично! (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес