Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов разпиля Лудогорец: В България ги бутат, а навън ги бият като тъпан

11 октомври 2023, 14:51 часа • 10746 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов буквално разпиля родния шампион Лудогорец в интервю за колегите от „Тема спорт“. Босът на „белите“ бе категоричен, че в България всички „бутат“ непрекъснато разградчани, а това се оказва проблем за отбора, когато излезе в Европа, визирайки срамната загуба на „орлите“ от Нордселанд с 1:7.

Стефанов допълни, че Лудогорец ще хвърли всички сили, за да „запази статуквото“ и нито ЦСКА, нито Локомотив Пловдив или Черно море ще може да свали „орлите“ от върха. Той също така разкритикува българските грандове, че разчитат предимно на чужденци, а от това страда футбола у нас.

Атаката срещу Лудогорец

„Ако говорим за Лудогорец, то грешките са в тяхна полза и сега продължават с пълна сила. Бутат ги непрекъснато. Според мен това е вредно за всеки отбор. Когато те подкрепят в България и когато излезеш навън, ти свалят гащите и те бият като тъпан“.

Лудогорец Нордселанд

„Дали може Локомотив Пловдив или Черно море да свали Лудогорец? Не! Няма да издържат и всичко ще си дойде на мястото. Лудогорец ще хвърли всички сили и средства да запази статуквото, а едно нещо, което не може да се купи с пари, се купува с много пари. И само Лудогорец може да си го позволи“.

Критики срещу грандовете

„Пак ли до второто място ще стигнат ли силите на ЦСКА? Да не стане само да е трето. Ще ти кажа честно - всички отбори, които са се нацвъкали с наемници, нямат шанс. Нали виждате и Лудогорец, които са ги взели от кол и въже?“

ЦСКА Левски Дюкенс Назон Асен Митков

„Половината техни чужденци, които взимат от 20 000 евро и нагоре, са по-слаби и от моите, които взимат по хиляда. Докато отбори като Лудогорец, ЦСКА, Левски, Ботев Пловдив, Берое, които са пет емблематични отбора, не разкарат повече от половината чужденци, няма да има футбол в България“, каза Стефанов.

Преди дни Венцеслав Стефанов заяви, че дори няма да пусне телевизора, за да гледа националния отбор на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес