Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов пред Actualno.com: Боби Михайлов има глава на раменете си, за да прецени какво да прави

27 ноември 2023, 11:00 часа • 6912 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Actualno.com предстоящото заседание на Изпълкома на БФС, както и предстоящата среща между Лудогорец и Славия в Разград. Стефанов, който преди бе член на Изпълкома, отказа да коментира дали Борислав Михайлов трябва да подаде оставка.

Венци Стефанов с коментар за БФС и Борислав Михайлов

"Аз не съм в Изпълкома и не мога да кажа нищо. Трябва ли Михайлов да подаде оставка? Борислав Михайлов има глава на раменете си и трябва сам да прецени какво трябва да направи. Кой трябва да бъде следващ президент на БФС? Който и да споменем, ще го изгорим предварително", каза Стефанов пред Actualno.com.

Борислав Михайлов

Ще се играе ли мачът Лудогорец - Славия?

Стефанов няма представа дали мачът между Лудогорец и Славия в Разград, който бе отложен в неделя за понеделник, ще се състои по план. Той очаква да получи такава информация от домакините в Разград. Срещата е предвидена да започне в 15:15 часа днес, но все още няма информация как върви почистването на терена.

"Питайте домакините, защо ме питате мене? Аз съм в София, те са в Разград. Очакваме да кажат", каза още Венцеслав Стефанов пред Actualno.com. Нашата медия опита да се свърже с домакините от Разград, но не получи отговор на обажданията си.

В неделя Лудогорец обяви, че на места снегът на стадиона достига 50 сантиметра, което наложи и отлагането на двубоя.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес