Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов: Мартин Георгиев се върна в Славия по настояване на Бакеро

05 юли 2023, 13:38 часа • 1684 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че Мартин Георгиев се е завърнал при „белите“ по изричното настояване на новия треньор на тима Хосе Мария Бакеро. Босът на столичани говори пред колегите от „Блиц“, като допълни, че за младия защитник е по-добре да натрупа опит в мъжкия футбол, вместо да играе за младежките формации на Барселона.

Както е известно вчера Славия обяви, че Георгиев се завръща в клуба след една година в школата на каталунците. Стефанов допълни, че мачовете в мъжкия футбол ще калят младия централен защитник. Босът на „белите“ разкри, че според Бакеро бранителят е готов за националния отбор.

Какво каза Венци Стефанов

Мартин Георгиев

„Върнахме си Мартин като преотстъпен от Барселона за един сезон по личното настояване на новия ни треньор Хосе Мария Бакеро. Той счете, че е по-добре Марто да играе една година мъжки футбол в Славия, вместо да носи екипа на юношеската формация на Барселона до 23 години. Мачовете в българския шампионат биха му помогнали още повече в неговото каляване“.

„По думите на Бакеро Мартин е готов за националния отбор, защото притежава нужните качества. Бакеро е провел разговор с Алесанко от управата на Барса, който се е доверил на преценката му, че е по-добре Мартин да се върне в Славия и да натрупа опит в професионалния футбол", обясни Стефанов.

Вчера пък Славия направи равенство с Крумовград в контрола.

ОЩЕ: ВАР-ът на Acutalno: ЦСКА гърми, Левски спи.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес