Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вальо Илиев се закани на ЦСКА: Ще видим кой с кого ще се съобразява

30 май 2024, 13:50 часа • 1574 прочитания

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев се закани на ЦСКА преди двубоя между двата тима утре. Както е известно, „армейците“ приемат тима от Бистрица в бараж за място в Лигата на конференциите през новия сезон. Срещата на Националния стадион „Васил Левски“ стартира в 20:00 часа.

Валентин Илиев коментира преди мача с ЦСКА думите на неговия колега Стамен Белчев, който заяви, че ЦСКА 1948 ще трябва да се съобразява с "армейците". Наставникът на гостите, който направи сериозна кариера на „Българска армия“ и бе един от големите любимци на публиката, сподели, че утре, на терена, ще се види кой с кого ще се съобразява.

„Разликата между думи и дела е огромна“

ЦСКА 1948 ЦСКА Амос Юга Педриньо Мартин Стойчев

„За мен е един от поредните двубой. Не го различавам по важност от другите. Целите на самия мач са по-различни, но ние във всеки мач се стремим за победа и това ще търсим. Уважавам мнението на всеки треньор, както и на Стамен Белчев. Разликата между думи и дела е огромна. На терена ще видим кой с кого ще се съобразява“.

„Концентрацията и поведеното на отборите ще са ключови. Спокоен съм, защото вярвам на отбора си. Познавам играчите си и не смятам, че в България има с какво да се изненадаме. Желанието за победа и колективът ще са водещите фактори в този двубой“.

ОЩЕ: От шампионски амбиции до неочакван бараж: Има ли ЦСКА място в Европа? (ВИДЕО)

„Готови сме за всякакви варианти. Няма как да излезем с една стратегия, защото всеки двубой може да се развие по различен начин. Мисля, че в това отношение сме подготвени за всякакви варианти и сме готови да реагираме по най-добрия начин. Няма по-хубаво нещо от това да има хора по трибуните. Не приемам да играем пред празни трибуни. Мен лично, като футболист, ме мотивираше агитката на противника“, каза Вальо Илиев.

Вчера пък от ЦСКА обявиха, че пускат всички билети за мача с ЦСКА 1948 по левче, за да се реваншират на феновете.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес