Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валери Божинов с остри думи към Генчев и Томаш: Стига приказки, хората искат титли и победи

30 септември 2024, 10:39 часа • 547 прочитания

Бившият национал на България и нападател на "сините" Валери Божинов сподели своите очаквания преди Вечното дербито между Левски и ЦСКА. Той предвеща успех победа на бившия си отбор с един гол. Освен това се обърна към треньорите на двата тима - Станислав Генчев и Александър Томаш, на фона на разразилия се конфликт между двамата специалисти.

Божинов за "войната" между Генчев и Томаш

Както е известно, преди дни наставникът на Левски Станислав Генчев отписа ЦСКА в битката за титлата, на което неговият колега отвърна, че "червените" са рекордьори по шампионски отличия в България, а не по втори места. В отговор на това Генчев нарече ЦСКА - "продължител на Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе." Тези реплики предизвикаха сериозен интерес сред футболното общество, а Валери Божинов призова треньорите на двата гранда да спрат с изказвания и да се фокусират върху работата си.

"Хората искат титли и победи", каза Божинов пред "Мач Телеграф". "Генчев и Томаш да се фокусират и концентрират върху отборите. Ако аз бях на тяхно място, щях да направя точно това. Отборът ми щеше да е безмилостен и гладен за победа. И да гледат Лудогорец."

Божинов говори след победата на ветераните на Левски над тези на Хасково с 3:2. Преди дни пък бивши левскари и цесекари станаха трети в Европа по минифутбол.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес