Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В търсене на нападател: ЦСКА преговаря с копие на Дюкенс Назон?

28 май 2024, 10:20 часа • 957 прочитания

Ръководството на ЦСКА преговаря с национала на Хаити Луисиус Деедсон, твърди "Мач Телеграф". Нападателят, който играе за датския Одензе, напомня на доскорошния голмайстор на "червените" Дюкенс Назон, с когото са съотборници в националния отбор на Хаити.

ЦСКА иска национал на Хаити

Назон напусна ЦСКА през зимата, след като ръководството на клуба прецени да го продаде. Сега "армейците" искат да намерят нов централен нападател, тъй като останаха единствено с Фернандо Каранга, който дори може да не остане на "Армията" след края на сезона.

Деедсон има внушителна визитка и е доста скъп футболист за възможностите на ЦСКА, но "червените" са уверени, че ще успеят да го привлекат. Нападателят има 29 мача във всички турнири през този сезон за Одензе, като е отбелязал 9 гола и е записал 1 асистенция.

Деедсон вероятно ще струва на "червените" около 700 000 евро. Той е твърд национал на Хаити, като може да се подвизава и на фланга. Междувременно се появиха информации, че ЦСКА иска и сръбски голмайстор, играл за Цървена звезда и Партизан. 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес